دوره 15، شماره 1 - ( 1-1386 )                   جلد 15 شماره 1 صفحات 218-211 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


1- دانشگاه یزد
چکیده:   (2507 مشاهده)

لایه­های نازک سولفید کادمیوم به روش تبخیر در خلأ تهیه شد. اثر باز پخت در مجاورت هوا و در دماهای oC100،  oC200 و oC 300 بررسی و با لایه­های بدون باز پخت مقایسه گردید. با استفاده از پراش پرتو ایکس (XRD) برای آنالیز ساختار شبکه لایه­ها، معلوم شد که ساختار لایه­ها شش گوشی با جهت رشد (002) بوده و بیشترین بی­نظمی آن در دمای باز پخت بالاتر از oC 200 رخ داده است.

متن کامل [PDF 263 kb]   (981 دریافت)    
نوع مقاله: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.